Beste gast,

Ons menu wordt maandelijks met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Hierbij staan verse producten en ‘no waste’ hoog in het vaandel. Mochten er allergieën of dieet wensen zijn laat dit dan weten aan de bediening, wij zullen hier met zorg mee omgaan.

Voorgerecht
Coquille
Gamba, hollandaise saus, kaviaar

Octopus
Tagialini van inktvis, eigeel creme

Tartaar van Tomaat
Geitenkaas en avocado creme

Tartaar
Zalm tartaar en steak tartaar met kaviaar

Kalfstong
Krab, zoet zure ui

Tussengerecht
Zwezerik
Langoustine, Avruga kaviaar

Ravioli
Kreeft, kreeftensaus, lamsoor

Entrecote
Gerookte entrecote, foie gras, knoflook ijs

Foie gras
25 year old balsamico

Hoofdgerecht

Vis van de dag

Lam
Doperwt en saus van tomaat en oregano

Zeebaars
Truffel, truffelsaus

Ossenhaas met Gamba
Bearnaise sause

Bloemkool (vega)
Kymchee saus, baba ganoush

Dessert
Huisgemaakte wafel
Chocola, slagroom, vanille ijs

Bananenbrood
bananen ijs en advocaat

Truffel
Truffel ijs, merenque

Selectie van kazen

A la carte 3 gangen  € 58,50
A la carte 4 gangen € 63,50
Chefsmenu 5 gangen € 67,50
Chefsmenu 6 gangen € 73,50

Proeverij van Bert 8 gangen € 89

Menu supplement
Ganzenlever
supplement p.p. € 12,50

Côte de Boeuf als hoofdgerecht
supplement p.p. €12,50

(vanaf 2 personen)
Selectie kazen van Bourgondisch Lifestyle
supplement p.p. € 9,50