Beste gast,

Ons menu wordt maandelijks met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Hierbij staan verse producten en ‘no waste’ hoog in het vaandel. Mochten er allergieën of dieet wensen zijn laat dit dan weten aan de bediening, wij zullen hier met zorg mee omgaan.

Voorgerecht
Coquille
Gamba, hollandaise saus, kaviaar

Ceviche
Wasabi, limoen, cracker

Vitello tonnato
Kalfsmuis, tonijn, kalfsgel

Groente tuintje
Humus, rode peper, artisjok

Terrine van ganzenlever
Huisgemaakte jam uit de steeg

Tussengerecht
Zwezerik
Langoustine, Avruga kaviaar

Ravioli
Kreeft, kreeftensaus, lamsoor

Kwartel
Pequillo peper, popcorn, mais

Hoofdgerecht

Zeebaars
Panko, parmezaanse kaas, gremolata saus

Dry aged entrecote
Saus van rode wijn , krokante sjalot

Tarbot
Truffel, little gem, artisjok, gamba mousse

Parelhoen
Morilles, cepes

Quiche (vega
Brocolli, mini tomaatjes, aardappel

Dessert
Sinaasappel
clafoutis, sinaasappel ijs, chocolade mousse

Aardbei
Witte chocolade, dragon gel, aardbeien ijs

Truffel
Truffel ijs, merenque

Selectie van kazen

A la carte 3 gangen  € 54,50
A la carte 4 gangen € 58,50
Chefsmenu 5 gangen € 62,50
Chefsmenu 6 gangen € 69,50

Proeverij van Bert 8 gangen € 85

Menu supplement
Ganzenlever
supplement p.p. € 7,50

Côte de Boeuf als hoofdgerecht
supplement p.p. € 9,50

(vanaf 2 personen)
Selectie kazen van Bourgondisch Lifestyle
supplement p.p. € 8,50
extra gang p.p. € 14,50