Beste gast,

Ons menu wordt maandelijks met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Hierbij staan verse producten en ‘no waste’ hoog in het vaandel. Mochten er allergieën of dieet wensen zijn laat dit dan weten aan de bediening, wij zullen hier met zorg mee omgaan.

Voorgerecht
Krab, Kingkrab
Jalapeno ijs

Octopus
Tagialini van inktvis, eigeel creme

Aardpeer
Saffraan, avocado

Tartaar
Zalm tartaar en steak tartaar met kaviaar

Gerookte entrecote
Pappadum, serranoham, creme crue

Tussengerecht
Zwezerik
Langoustine, Avruga kaviaar

Ravioli
Kreeft, kreeftensaus

Coquille
Hollandaise saus, aardappel

Kwartel
Polenta, akker champignons

Hoofdgerecht

Vis van de dag

Griet
Groene curry saus, mosselen

Kalfsentrecote
Kalfswang, zwezerik

Hazenrug
Stampot van zuurkool, zilverui katenspek

Cote de boeuf
(vanaf 2 personen en supllement p.p 12,50)

Knolselderij
Rozemarijn

Dessert
Huisgemaakte wafel
Chocola, slagroom, vanille ijs

Mille Feuille
Appel, vanille creme, kaneel ijs

Truffel
Truffel ijs, merenque

Selectie van kazen

A la carte 3 gangen  € 58,50
A la carte 4 gangen € 63,50
Chefsmenu 5 gangen € 67,50
Chefsmenu 6 gangen € 73,50

Proeverij van Bert 8 gangen € 89

Menu supplement
Ganzenlever
supplement p.p. € 12,50

Côte de Boeuf als hoofdgerecht
supplement p.p. €12,50

(vanaf 2 personen)
Selectie kazen van Bourgondisch Lifestyle
supplement p.p. € 9,50