Beste gast,
Ons menu wordt maandelijks met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Hierbij staan verse producten en ‘no waste’ hoog in het vaandel. Mochten er allergieën of dieet wensen zijn laat dit dan weten aan de bediening, wij zullen hier met zorg mee omgaan.
Voorgerecht
Coquille
Gamba, hollandaise saus, kaviaar
Gamba
Gamba carpaccio, hollandse garnalen, sardientjes, avocado
Pompoen
Pompoen creme, blauwe kaas, ricotta, pompoen chutney
Tonijn
Wagame ijs, paddenstoelen XO
Terrine van ganzenlever
Huisgemaakte jam uit de steeg
Tussengerecht
Zwezerik
Langoustine, Avruga kaviaar
Ravioli
Kreeft, kreeftensaus, lamsoor
Entrecote
Gerookte entrecote, foie gras, knoflook ijs
Hoofdgerecht
Tarbot
Gamba mousse, gamba saus, artisjok
Dry aged entrecote
Saus van rode wijn , krokante sjalot
Zeebaars
Truffel, truffelsaus
Wilde eend
Knolselderij creme, paddenstoelen
Quiche (vega
Brocolli, mini tomaatjes, aardappel
Dessert
Worteltaart
Walnoten, wortel ijs
Amandelcake
Abrikoos, vanille ijs
Truffel
Truffel ijs, merenque
Selectie van kazen
A la carte 3 gangen € 54,50
A la carte 4 gangen € 58,50
Chefsmenu 5 gangen € 62,50
Chefsmenu 6 gangen € 69,50
Proeverij van Bert 8 gangen € 85
Menu supplement
Ganzenlever
supplement p.p. € 9,50
Côte de Boeuf als hoofdgerecht
supplement p.p. €12,50
(vanaf 2 personen)
Selectie kazen van Bourgondisch Lifestyle
supplement p.p. € 8,50
extra gang p.p. € 14,50