Beste gast,

Ons menu wordt maandelijks met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Hierbij staan verse producten en ‘no waste’ hoog in het vaandel. Mochten er allergieën of dieet wensen zijn laat dit dan weten aan de bediening, wij zullen hier met zorg mee omgaan.

Voorgerecht
Coquille
Gamba, hollandaise saus, kaviaar

Gamba
Gamba carpaccio, hollandse garnalen, sardientjes, avocado

Pompoen
Pompoen creme, blauwe kaas, ricotta, pompoen chutney

Tonijn
Wagame ijs, paddenstoelen XO

Terrine van ganzenlever
Huisgemaakte jam uit de steeg

Tussengerecht
Zwezerik
Langoustine, Avruga kaviaar

Ravioli
Kreeft, kreeftensaus, lamsoor

Entrecote
Gerookte entrecote, foie gras, knoflook ijs

Hoofdgerecht

Tarbot
Gamba mousse, gamba saus, artisjok

Dry aged entrecote
Saus van rode wijn , krokante sjalot

Zeebaars
Truffel, truffelsaus

Wilde eend
Knolselderij creme, paddenstoelen

Quiche (vega
Brocolli, mini tomaatjes, aardappel

Dessert
Worteltaart
Walnoten, wortel ijs

Amandelcake
Abrikoos, vanille ijs

Truffel
Truffel ijs, merenque

Selectie van kazen

A la carte 3 gangen  € 54,50
A la carte 4 gangen € 58,50
Chefsmenu 5 gangen € 62,50
Chefsmenu 6 gangen € 69,50

Proeverij van Bert 8 gangen € 85

Menu supplement
Ganzenlever
supplement p.p. € 9,50

Côte de Boeuf als hoofdgerecht
supplement p.p. €12,50

(vanaf 2 personen)
Selectie kazen van Bourgondisch Lifestyle
supplement p.p. € 8,50
extra gang p.p. € 14,50