Beste gast,
Ons menu wordt maandelijks met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Hierbij staan verse producten en ‘no waste’ hoog in het vaandel. Mochten er allergieën of dieet wensen zijn laat dit dan weten aan de bediening, wij zullen hier met zorg mee omgaan.
Voorgerecht
Krab, Kingkrab
Jalapeno ijs
Octopus
Tagialini van inktvis, eigeel creme
Aardpeer
Saffraan, avocado
Tartaar
Zalm tartaar en steak tartaar met kaviaar
Gerookte entrecote
Pappadum, serranoham, creme crue
Tussengerecht
Zwezerik
Langoustine, Avruga kaviaar
Ravioli
Kreeft, kreeftensaus
Coquille
Hollandaise saus, aardappel
Kwartel
Polenta, akker champignons
Hoofdgerecht
Vis van de dag
Griet
Groene curry saus, mosselen
Kalfsentrecote
Kalfswang, zwezerik
Hazenrug
Stampot van zuurkool, zilverui katenspek
Cote de boeuf
(vanaf 2 personen en supllement p.p 12,50)
Knolselderij
Rozemarijn
Dessert
Huisgemaakte wafel
Chocola, slagroom, vanille ijs
Mille Feuille
Appel, vanille creme, kaneel ijs
Truffel
Truffel ijs, merenque
Selectie van kazen
A la carte 3 gangen € 58,50
A la carte 4 gangen € 63,50
Chefsmenu 5 gangen € 67,50
Chefsmenu 6 gangen € 73,50
Proeverij van Bert 8 gangen € 89
Menu supplement
Ganzenlever
supplement p.p. € 12,50
Côte de Boeuf als hoofdgerecht
supplement p.p. €12,50
(vanaf 2 personen)
Selectie kazen van Bourgondisch Lifestyle
supplement p.p. € 9,50