Beste gast,
Ons menu wordt maandelijks met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Hierbij staan verse producten en ‘no waste’ hoog in het vaandel. Mochten er allergieën of dieet wensen zijn laat dit dan weten aan de bediening, wij zullen hier met zorg mee omgaan.
Voorgerecht
Coquille
Gamba, hollandaise saus, kaviaar
Octopus
Tagialini van inktvis, eigeel creme
Tartaar van Tomaat
Geitenkaas en avocado creme
Tartaar
Zalm tartaar en steak tartaar met kaviaar
Kalfstong
Krab, zoet zure ui
Tussengerecht
Zwezerik
Langoustine, Avruga kaviaar
Ravioli
Kreeft, kreeftensaus, lamsoor
Entrecote
Gerookte entrecote, foie gras, knoflook ijs
Foie gras
25 year old balsamico
Hoofdgerecht
Vis van de dag
Lam
Doperwt en saus van tomaat en oregano
Zeebaars
Truffel, truffelsaus
Ossenhaas met Gamba
Bearnaise sause
Bloemkool (vega)
Kymchee saus, baba ganoush
Dessert
Huisgemaakte wafel
Chocola, slagroom, vanille ijs
Bananenbrood
bananen ijs en advocaat
Truffel
Truffel ijs, merenque
Selectie van kazen
A la carte 3 gangen € 58,50
A la carte 4 gangen € 63,50
Chefsmenu 5 gangen € 67,50
Chefsmenu 6 gangen € 73,50
Proeverij van Bert 8 gangen € 89
Menu supplement
Ganzenlever
supplement p.p. € 12,50
Côte de Boeuf als hoofdgerecht
supplement p.p. €12,50
(vanaf 2 personen)
Selectie kazen van Bourgondisch Lifestyle
supplement p.p. € 9,50