Beste gast,

Ons menu wordt maandelijks met zorg samengesteld door onze keukenbrigade. Hierbij staan verse producten en ‘no waste’ hoog in het vaandel. Mochten er allergieën of dieet wensen zijn laat dit dan weten aan de bediening, wij zullen hier met zorg mee omgaan.

Voorgerecht
Coquille
Gamba, hollandaise saus, kaviaar

Zeeduivel
Witte asperge, saffraan, prei

Groente tuintje
humus, rode peper, artisjok

Terrine van ganzenlever
Huisgemaakte jam uit de steeg

Tussengerecht
Zwezerik
Langoustine, Avruga kaviaar

Ravioli
Kreeft, kreeftensaus, lamsoor

Kwartel
Pequillo peper, popcorn, mais

Hoofdgerecht

Zeebaars
Pango, parmezaanse kaas, gremolata saus

Dry aged entrecote
Saus van rode wijn , krokante sjalot

Kabeljauw
Truffel, little gem, artisjok

Lam
Wortel creme, doperwten, lamsjus

Quiche (vega)
Brocolli, mini tomaatjes, aardappel

Dessert
Sinaasappel
clafoutis, sinaasappel ijs, chocolade mousse

Brownie
Noten, caramel, vanille ijs

Truffel
Truffel ijs, merenque

A la carte 3 gangen  € 48,50
A la carte 4 gangen € 53,50
Chefsmenu 5 gangen € 57,50
Chefsmenu 6 gangen € 67,50

Menu supplement
Ganzenlever
supplement p.p. € 6,50

Côte de Boeuf als hoofdgerecht
supplement p.p. € 9,50

(vanaf 2 personen)
Selectie kazen van Bourgondisch Lifestyle
supplement p.p. € 8,50
extra gang p.p. € 14,50