• nl
  • en
Restaurant_de_compagnon
Restaurant_de_compagnon

Menukaart

Geachte Gast,
Al onze gerechten worden iedere dag huisgemaakt van dagverse en zoveel mogelijk biologische producten. Het kan dus wel eens voorkomen dat niet alles voorradig is.
Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Onze missie…
Met behoud van alles wat wij sfeer en karakter noemen en door pure en eerlijke producten te gebruiken streven wij ernaar een klasse op zich zelf te worden.

Voorgerechten

 

Marbre van tomatenbrood en geitenkaas, tijgertomaat, quinoa-komkommerpakketje, vinaigrette van lavas
€ 18,50

 

Coquilles, scheermes, venkel en Granny Smith appel
€ 21,50

 

Licht geroosterde tonijn,wasabi schuim, creme van soja
€ 21,50

 

Lichtgerookte zalm met creme van kikkererwten, creme fraiche met tandoori en zeekraal
€ 21,50

 

Langzaam gegaard buikspek met krokante zwezerik en een vinaigrette van ijswijnazijn
€ 21,50

 

Gebakken ganzenlever met 25 jaar
oude balsamico van Villa Manodori
€ 23,50

 

 

 

Menu van de Chef

 

Kwartel met terrine van eendenlever,
verschillende bereidingen van mais

 

***

 

Zeebaars op de huid gebakken, romige truffelsaus en geschaafde zomertruffel

 

***

coquilles, scheermes, granny smith appel

 

***

 

Langzaam gegaard buikspek met krokante zwezerik en een vinaigrette van ijswijnazijn

 

***

 

Luchtige aardappelschuim met truffel en thee van paddenstoelen

 

***

 

Entrecote van Hollandse melkkoe met verschillende bereidingen
van ui en een kalfsjus

 

***

 

Een selectie van de kazen van Bourgondisch Lifestyle*
*supplement in menu €9.-

 

***

 

Witte chocolade en bloedsinaasappel

 

***

Lunchmenu 2-gangen € 35.-

Menu van de chef 4-gangen € 49,75
Menu van de chef 5-gangen € 55,50
Menu van de chef 7 -gangen € 65.-

 

9-gangen menu € 77,50

Hoofdgerechten

 

Diverse bereidingen van aardpeer met fromage de Mont d’ Or
€ 23,50

 

Vangst van de Dag
€ 28,50

 

Tongschar op de graat gebakken met Texelse aardappel en kaviaar, kreeft, groene asperges en saus van Noilly Prat
€ 29,50

 

Tamme eend, rilette van eend, saus vadouvan
€ 29,50

 

Entrecote van Hollandse melkkoe
met verschillende bereidingen van ui en een kalfsjus
€29,50

 

Côte de Boeuf met saus van gepofte knoflook
Vanaf twee personen
€ 32,50 per persoon

 

Wij kunnen bij elk gerecht truffel serveren
Supplement per persoon zomertruffel € 3,50
Supplement per persoon wintertruffel € 12,50

 

Onze menu’s worden met zorg samengesteld en de portionering wordt hierop aangepast

 

Desserts

 

Desserts en kazen worden aan tafel uitgelegd.

 

Menu’s

 

Menu van de chef 4-gangen € 49,75
Menu van de chef 5-gangen € 55,50
Menu van de chef 7-gangen € 65,-

 

Bijpassend wijnarrangement €7,- per gang.

 

Culinaire wandeling door de kaart 9-gangen € 77,50

 

Truffelmenu, 5-gangen € 99.-

 

Lunchmenu van de chef € 35.-

 

 

private-dining-restaurant-de-compagnon

Email Restaurant de Compagnon Facebook van Restaurant de Compagnon
© 2014-2015 Restaurant de Compagnon
Webdesign by FishtankMedia.nl